Prøv Gratis


 

Ergonomiske mus og produkter

 

54% har oplevet smerter og ubehag relateret til mange timers arbejde med mus.

 

En ergonomisk arbejdsplads er en væsentlig faktor, når du skal undgå belastningsskader og maksimere dit fysiske overskud.

En ergonomisk mus minimerer de gener, der opstår, når du laver gentagende bevægelser og er designet, så du får den bedst mulige arbejdsstilling.

 

Fordelene er mange når det gælder brug af ergonomiske arbejdsredskaber som en mus.

Den rent helbredsmæssige fordel er, at du som bruger vil få en bedre arbejdsstilling og dermed opleve mere komfort.

 

Og i takt med at komforten øges vil du opleve, at eventuelle smerter og ubehag, forårsaget af brug af en almindelig mus, reduceres.

 


 

 

 


RollerMouse


RollerMouse er en ergonomisk computermus, der anbringes foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen. Du bevæger cursoren ved at bevæge rullestaven let med fingerspidserne. Alt, hvad du behøver for at styre din computer, er lige foran dig. Med denne ergonomiske mus eliminerer du de fleste gentagne bevægelser, der ellers kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. RollerMouse er ideel, hvis du døjer med eller ønsker at forebygge muserelaterede belastningsskader såsom musearm, tennisalbue, RSI, karpaltunnelsyndrom og senebetændelse (tendinitis). 


 


UniMouse - justerbar & avanceret funktionalitet


Justere hældning på Unimouse i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Seks programmérbare knapper og et behageligt scrollhjul giver din kreativitet helt frie tøjler. Du kan fx indstille midterklik-knappen til højreklik, hvis arbejdet med musen så føles bedre. Knapperne kan indstilles til stort set alle funktioner, så de opfylder dine unikke behov. Det eneste du behøver at gøre for at tilpasse knapperne, er at downloade vores driver – ganske enkelt. Unimouse har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award 2018 for sin fuldt justerbare vertikale mus. Prisen er en anerkendelse af designets høje kvalitet og den tekniske og funktionelle innovation, som denne mus repræsenterer. 


 

 

 


Tastatur, håndledsstøtte & sleeve


Tastatur og tilbehør spiller en stor rolle, for dit velbefindende. En god håndledsstøtte eller en bred armstøtte kan være lige præcis det, der får din arbejdsstation til at fungere optimalt. Eller hvad med et tastatur, der kan indstilles til negativ tilt og dermed placerer dine hænder i den helt rigtige skriveposition. Vi har tænkt på det hele – se sortimentet her på siderne. 


 

 


 

Kontorets bedste ven

Vi har åben hele døgnet
www.hertels.dk

Sikker levering med
GLS og egen fragtmand

Kontakt os på 55 72 10 75,
hvis du har brug for hjælp

Bestil inden 12.30 og få dine
varer allerede i morgen

Følg os på Facebook og vind
flotte præmier hver måned