Ergonomisk tastatur
Populært
Contour Tastatur Balance wireless Contour Tastatur Balance wireless
Kundefavorit
393294
 
DKK 999,69 / Stk. inkl. moms
DKK 799,75 ekskl. moms
Tastatur trådløs Logitech ERGO K860 Tastatur trådløs Logitech ERGO K860
Kundefavorit
920009168
 
DKK 874,69 / Stk. inkl. moms
DKK 699,75 ekskl. moms
Contour Rollermouse Red Plus + Tastatur Balance Contour Rollermouse Red Plus + Tastatur Balance
1622913
 
DKK 4.487,50 / Stk. inkl. moms
DKK 3.590,00 ekskl. moms
Contour Tastatur Balance + Håndledstøtte Contour Tastatur Balance + Håndledstøtte
3932942
 
DKK 924,69 / Stk. inkl. moms
DKK 739,75 ekskl. moms
Contour Tastatur Balance med ledning
396516
 
DKK 794,69 / Stk. inkl. moms
DKK 635,75 ekskl. moms
Tastatur og Mus Microsoft Sculpt Ergonomic
L5V00009
 
DKK 994,69 / Stk. inkl. moms
DKK 795,75 ekskl. moms
Contour Håndledstøtte Balance Keyboard Wrist Rest Contour Håndledstøtte Balance Keyboard Wrist Rest
1622880
 
DKK 277,19 / Stk. inkl. moms
DKK 221,75 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7
Vores anbefalinger til dig

Hvad er et ergonomisk tastatur?

Et ergonomisk tastatur er designet med henblik på at skåne led og muskler i kroppen. Det kan for eksempel være gennem en støtte til håndleddene eller ved at tilbyde en nem justering af højde og vinkel. Det kan også være buet i sin form, hvilket giver en mere naturlig position til hænder og arme. Tasterne på tastaturet kan også være blødere og dermed mere komfortable at bruge.

Sidder du mange timer foran computeren hver dag og skriver meget, kan det være en god løsning, hvis du gerne vil forebygge og minimere risikoen for skader såsom ondt i håndleddene, hold i nakken og lignende. Det kan derfor være velegnet til skribenter, tekstforfattere og lignende. Ønsker du blot et tastatur med ekstra god komfort, kan et ergonomisk tastatur naturligvis også være en god løsning, uanset om det er til arbejdspladsen eller til hjemmet.

Ud over at være ekstra komfortabelt og mindre belastende for muskler og led, kan et ergonomisk tastatur også have den gode effekt, at du kan arbejde længere tid ved computeren ad gangen, fordi at du ganske enkelt skåner led og muskler.

I begyndelsen vil det sandsynligvis kræve lidt tilvænning at bruge et ergonomisk tastatur, men vores generelle erfaring er, at det ikke behøver at tage mange timer, før man har vænnet sig til det. I bund og grund kan det også kræve lidt tilvænning, når du anskaffer dig et nyt almindeligt nyt tastatur. Naturligvis vil det nok kræve lidt længere tilvænning, hvis du vælger et buet ergonomisk tastatur.

Ergonomisk tastatur med og uden ledning

Hos Hertels.dk forhandler vi flere forskellige typer ergonomiske tastaturer. Vi har derfor også både trådløse varianter, og varianter der tilsluttes via ledning. Vi forhandler produkter fra anerkendte brands som for eksempel Logitech og Jobmate. Vi har også et tastatur fra Contour Design, der er særligt designet til at fungere sammen med den anerkendte RollerMouse fra Contour Design. Ønsker du et ergonomisk tastatur med rullemus er det en særdeles oplagt løsning.

Et trådløst ergonomisk tastatur kan være en god løsning, hvis du af og til hopper til og fra din kontorplads. Det kan være, hvis du sidder på en flyverplads nogle dage og arbejder hjemme andre dage. Her er det praktisk ikke at skulle døje med ledninger og den slags. Sidder du tvært i mod samme sted hver dag, så kan et ergonomisk tastatur med ledning give god mening, så skal du ikke bruge tid på at få forbindelsen op at køre, skifte batterier eller lade tastaturet op. 

Øg komforten med et ergonomisk tastatur

Et ergonomisk tastatur kan være med til at gøre arbejdet ved skrivebordet mere behageligt, så du ikke pådrager dig unødige skader på grund af dit arbejde. De bløde taster og de eventuelt buede former, kan bidrage til en bedre skriveoplevelser. Et ergonomisk tastatur er et af de værktøjer, du kan tage i brug for at gøre komforten ved skrivebordet endnu bedre.

Ud over ergonomiske tastaturer, finder du i vores sortiment også mange andre ergonomiske produkter til gode priser. Vi har eksempelvis også håndledsstøtter og underarmsstøtter. Det kan være rigtig rart med en underarmsstøtte, hvis du har tendens til at hvile albuen på skrivebordet i løbet af dagen. Det er ingen hemmelighed, at et skrivebord ikke er den blødeste overflade. For at undgå smerter i albuen, kan en god underarmsstøtte som supplement til det ergonomiske tastatur være en god hjælp.

Ergonomiske tastaturer til virksomheder

I rigtig mange virksomheder bruger medarbejderne mange timer ved tastaturet. Har man ikke et ordentligt tastatur, kan det i længden føre til skader som tidligere beskrevet. Ønsker du at give dine medarbejdere den bedst mulige oplevelse ved skrivebordet, bør et ergonomisk tastatur og en god ergonomisk mus stå højt på ønskelisten.

Her hos Hertels er vi stærke inden for ergonomi, hvor vi blandt andet tilbyder lækre produkter fra Contour. Vi sælger både til virksomheder og private og kan klare ordre i alle størrelser. Når du handler med os, kan du forvente gode priser og en personlig service, der er helt i top.

Hvorfor vælge et ergonomisk tastatur?

Har du ikke prøvet at bruge et ergonomisk tastatur før, er det naturligt at spørge sig selv, hvorfor man overhoved skal vælge sådan et. Det dykker vi dybere ned i nedenfor.

Hvis du dagligt sidder mange timer ved tastaturet og taster meget, kan du over tid overbelaste dine led og muskler i eksempelvis håndled, skuldre og arme. Ønsker du at give dig selv de bedste forudsætninger for at skåne led og muskler, så bør du overveje et ergonomisk tastatur.

De er designede til at give dig en naturlig position, når du taster. Du vil opleve at mange ergonomiske tastaturer er buede, så du kan have dine hænder i en så naturlig position som muligt. Der findes også ergonomiske tastaturer med ekstra bløde knapper, der gør det til en sand fornøjelse at skrive. Ergonomiske tastaturer giver som regel også nogle rigtig gode indstillingsmuligheder, så du kan finde den bedste position til dig. Det kan for eksempel være indstilling af tastaturets vinkel.

Vi har alt til det ergonomiske kontor

I vores sortiment i ergonomi finder du et hav af ergonomiske produkter til kontoret. Ud over vores sortiment i ergonomiske tastaturer, finder du eksempelvis også et stort udvalg i ergonomiske mus fra eksempelvis Rollermouse og Mousetrapper.

Vi har også underarmsstøtter, der gør det behageligt at hvile armene på skrivebordet. Som tilbehør til hæve-/sænkeborde har vi ståmåtter, så du kan skåne knæ og led, når du arbejder stående. Hvis du har brug for lidt inspiration, eller en snak om, hvordan I kan forbedre ergonomien på jeres kontor, så kontakt os endelig. Vi har i årenes løb opbygget en stor erfaring inden for ergonomiske løsninger til kontorer, og vi sidder også klar til at hjælpe jer med at forebygge kontorskader.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til valg af det rette tastatur, er du altid velkommen til at kontakte os - uanset om du har brug for store eller små mængder. Giv os et ring på 55 72 10 75 eller send os en mail på hp@hertels.dk. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage. Mandag til torsdag har vi åbent 8-16 og fredag fra kl. 8-15. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hos Hertels.dk finder du et stort udvalg i ergonomiske produkter til kontoret. Se også vores udvalg i ståmåtter og nakke/rygstøtter.