Fyldepenne
Populært
 Fyldepen parker Sonnet Chiselled Silver
1724671
 
DKK 4.185,00 inkl. moms
DKK 3.348,00 ekskl. moms
 Fyldepen parker Sonnet Matte Black
1724660
 
DKK 1.987,50 inkl. moms
DKK 1.590,00 ekskl. moms
Fyldepen Parker Jotter crome Trim M
1724693
 
DKK 298,44 / Stk. inkl. moms
DKK 238,75 ekskl. moms
 Fyldepen Parker Luxsus Duofold
1724682
 
DKK 7.088,75 inkl. moms
DKK 5.671,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Køb dig en eksklusiv fyldepen

Fordommene er mange og de lever i bedste velgående, hvad angår fyldepennen. Er det ikke lidt oldnordisk at sætte sig til rette med en fyldepen ved blokken? Men tro, eller være, men fyldepennen er kommet for at blive, hvis du spørger her rundt på kontoret. Fyldepennen er, vel nok, det evige statussymbol indenfor skriveredskaber. Enten som en pyntegenstand eller i brug som et aktivt skriveredskab. Så, hvornår skal man købe sig sådan en fyldepen, hvis du ikke lige har et mahogniskrivebord stående? Jamen altså, mulighederne er jo mange. Er det tid til at fejre Lars, Lotte eller Lillian nede fra Økonomi for flere års tro tjeneste, hvorfor så ikke glæde dem med en flot og eksklusiv fyldepen? Eller nærmer året sin afslutning og du vil gerne sende et godt signal til nogle gode kunder om, hvor meget de betyder for jer? Det handler om at gøre indtryk, så, hvorfor ikke gøre det med stil.

Hvad er en fyldepen?

Fyldepennens indkørsel på markedet skete b.la. som konsekvens af, at man var lidt træt af blækhuse, pen og fjer. Ulempen med fyldepennen er dog til tider, at den lækker. I praktisk består en fyldepen normalt af et hult penneskaft med fx en mindre gummisæt, der så fyldes op med blæk. Derudover består fyldepennen af en spids, der kan variere meget fra fyldepen til fyldepen. Der er mange forskellige typer af fyldepensspidser, b.la. normalspidsen og flexspidsen. Den mest anvendte er, som navnet også afsløre, normalspidsen, der bruges til meget almindeligt skriveri. Altså dagligdagsarbejde. Forskellen på fyldepensspidsen og en flexspids er, at den er fast – modsat flexspidsen, som er mere fleksibel og der vil kan variere i skriften.

Hvorfor købe en fyldepen?

Fyldepenne har gennem tiden været kendt som et statussymbol for de højere samfundsklasser - blandt andet på grund af den høje pris og ikke mindst, at de var omstændige at producere. I gamle dage var fyldepennen ofte noget, man gav ved specielle anledninger som for eksempel til en dimission, konfirmation, svendeprøve og lignende. Fyldepennen havde derfor en dybere betydning, end at den bare var til at skrive med.

I takt med udviklingen og kuglepennens indtog på markedet blev fyldepennen dog hurtigt udkonkurreret, hvorfor det i dag desværre er sjældent at se en fyldepen. Det synes vi her hos Hertels er rigtig ærgerligt. Fyldepennen giver nemlig en fantastisk, man fristes næsten til at sige eventyrlig, skriveoplevelse. Fyldepenne oser af eksklusivitet og luksus og er en helt anden oplevelse at have i hånden end en klassisk kuglepen. Derfor er fyldepennen oplagt til de særlige lejligheder. For eksempel til underskrivning af aftaler. Det kan være, at du som ejendomsmægler lader kunden underskrive købsaftalen med en fyldepen for at gøre det så eksklusivt som muligt.

Ud over den fantastiske skriveoplevelse, så er en fyldepen også lavet i flotte og eksklusive materialer, der gør den flot at have stående på kontoret.

Stort udvalg af skriveredskaber

Er du i gang med at skimte markedet tomt for skriveredskaber, er du landet det helt rettet sted. For hos Hertels finder du et stort udsnit af forskellige skriveredskaber. Paintmarkers som chalk markers, farveblyanter og kuglepenne. Osv.