Trappestige
Populært
 Trappestige Twin Mini  Trappestige Twin Mini
1624991
 
DKK 882,19 inkl. moms
DKK 705,75 ekskl. moms
Trappestige 4 trin Twin hvid
1132946
 
DKK 949,69 / Stk. inkl. moms
DKK 759,75 ekskl. moms
Trappestige 3 trin Twin hvid
1132935
 
DKK 669,69 / Stk. inkl. moms
DKK 535,75 ekskl. moms
Trappestige 2 trin Twin hvid
1132924
 
DKK 609,69 / Stk. inkl. moms
DKK 487,75 ekskl. moms
 Trappestige Twin Mini
1625002
 
DKK 1.029,69 inkl. moms
DKK 823,75 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Trappestiger som fører dig til vejrs

Trappestigen er din ven, hvis du pludselig finder dig selv i en situation, hvor du enten ikke kan nå den øverste hylde ude i bryggerset eller har fundet handyman-kasketten frem på kontoret og skal til, at begive dig op i de øvre luftlag for at skifte en sprængt pære. 2 trins trappestiger, 3 trins eller 4 trins – du finder hos os et stort udvalg. Det smarte ved trappestiger er, at du kan folde dem og med et håndgreb om topbøjlen eller benene, kan bringe dem med rundt. Nogle af dem fås også med hjul.

Trappestigen til kontoret og hjemmet

Undgå for mange uheldige træk og positioner med en trappestige. Skal du nå noget på den øverste hylde, kan du med en trappestige spare den vaklende trebenede taburet, rullekabinettet, flyttekassen eller hvad du nu har ved hånden, når du skal et par niveauer op. Og når du er færdig med din trappestige, kan du stille og roligt klappe den sammen og stille den tilbage igen.

Hvilken trappestige skal jeg vælge?

Ikke alle trappestiger egner sig til alle opgaver. Du finder derfor både 3 trins stiger, trappestiger med 4 trin og mere til på Hertels.dk. Vil du være sikker på, at du næste du skal nå konservesdåserne i skabet. Er en lille 1 trins eller 2 trins trappestige nok, hvad du skal bruge. Hvis ikke, så bare roligt. Du finder dem også i andre størrelser. Bruges trappestigen flittigt på jobbet eller derhjemme, burde du overveje at investere i en trappestige i aluminium. De fås også i forskellige størrelser.

Hov! Er du blevet klar over nu, at det nok ikke var en trappestige du havde brug for. Så går det nok. For vi har også tilbehør og Lagerinventar.

Hvad koster en trappestige?

En ting er at finde præcist den trappestige, som opfylder ens behov for at komme op i højde. Men det vil bestemt heller ikke gøre noget, at få fingre i en billig trappestige. Derfor kan du med fordel skrive dig op som modtager af vores nyhedsbrev, hvor vi fra tid til anden har tilbud, udsalg og andet godt, du næppe vil gå glip af. Måske kan du også være så heldig at finde et godt tilbud på trappestiger.

Se også vores udvalg i lagerreoler og pakkeborde.