Dag-til-dag levering ved bestilling inden 12.30
Fri fragt ved køb over 800,-

   

    

Betaling
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på hertels.dk:
Dankort, VISA og Mastercard

 

Kontooprettelse:
Alle førstegangsbestillinger skal betales med betalingskort. Herefter har erhvervsdrivende og institutioner mulighed for at oprette en konto-/kreditaftale. Vi tilbyder som standard 10 dage netto.

 

I tilfælde af forsinket betaling forbeholder vi os ret til at opkræve 1,5% i rente pr. påbegyndt måned af skyldigt beløb. Administrationsomkostninger pr. opkrævning/rykker er DKK 100,-

 

Priser
Hertels A/S handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på hertels.dk og andet salgsmateriale fra Hertels A/S oplyst ekskl. moms. Priserne på hertels.dk er kun gældende på hertels.dk, uanset om produkterne er mærkede med onlinepriser eller ej. Priserne er ikke nødvendigvis ens med priserne i vores butikker. Der kan være forskel på priserne, alt efter om du vælger at betale med faktura eller på betalingskort. Tilbud kan ikke kombineres med særaftaler/specialaftaler hos Hertels A/S.    

 

Landsdækkende dag til dag levering
Alle varer leveres ufranko. Leveringsbetingelserne er gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget). 

 

Placerer du din ordre inden kl. 12.30 afsender vi lagervarer samme dag. Vores faste kunder har dog en fast ugentlig leveringsdag, med mindre andet ønskes. Varerne leveres med fragtmænd eller egne chauffører. Varer købt med betalingskort afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 55 72 10 75.

 

Møbler leveres med fragtmand eller møbeltransport. Det kan aftales, at levering af møbler foregår med egen bil, og at vores montører stiller møblerne op.

 

Fragt
Ved køb af varer for over 800 kr. ekskl. moms
Leveres fragtfrit i Danmark*

 

Ved køb af varer for under 800 kr. ekskl. moms
Fragt- og ekspeditionstillæg fra kr. 59,- (ekskl. moms)*

 

* Møbler faktureres kunden efter faktiske vægt, og hvert møbel har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

 

Større og/eller tunge varer og møbler leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. 

 

Opbæring og montage kan ske mod tillæg.
Kontakt kundeservice på 55 72 10 75 for yderligere information.

 

For mere information vedr. indbæring af godt tryk her

 

Paller
Vi gør brug af det danske fragtmandssystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Du er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller du får udleveret. Hvis ikke du har nok byttepaller, bliver du faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er dit ansvar at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige. 

 

Reklamationsret
Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan Hertels A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

Ved reklamation vedrørende mangler af varer eller beskadigelse af produktet skal dette ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varer. Sker dette ikke, kan Hertels A/S ikke gøres ansvarlig for dette. Henvendelser om reklamationer kan ske her.  

 

Returret
Du kan returnere fejlbestilte varer inden for 30 dage efter modtagelsen af varen. Ønsker du at returnere en vare, bedes du kontakte kundeservice på tlf. 55 72 10 75. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

 

Bestillingsvarer, skaffevarer og specialvarer tages ikke retur.

 

Hvis den reklamerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar. Returfragt (porto eller fragt) afholdes af kunden. Evt. fragt og miljøtillæg fra den oprindelige faktura refunderes ikke.

 

Miljøtillæg
Hos Hertels A/S har vi som et naturligt tiltag valgt at fokusere på miljøet. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og derfor har vi valgt at indføre et miljøtillæg, som supplement til vores egen investering i bæredygtighed. Miljøtillægget er på kr. 39,50 og tillægges alle ordrer. Tillægget dækker nogle af de miljøudgifter, som vi bliver pålignet som f.eks. diesel, miljørigtig strøm, vand, sortering og transport af ikke brugbart papir, pap, emballage og elektronik samt returnering af brugte batterier og toner/blæk. Læs mere om hvad miljøafgiften dækker, og hvordan vi bidrager til, at vi totalt set får et renere miljø.

 

Rabatkode / Bliv fordelskunde
Når du bliver oprettet som fordelskunde hos os får du tilsendt en rabatkode som giver dig ret til at få 10% på din første ordre.
Rabatkoden må kun anvendes én gang per kunde, og de 10% gælder ikke på kampagnevarer, i forvejen nedsatte varer samt maskiner og dispensere.

 

Kontaktoplysninger
Hertels A/S, Kuhlaus Vej 80, 4700 Næstved, telefon 55 72 10 75, mail: hp@hertels.dk Cvr: 34 72 79 37

 

Forbehold
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, prisfejl, udgåede varer samt leverancesvigt fra tredjepart herunder force majeure.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dkHvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hp@hertels.dk

   


 

Kontorets bedste ven

Vi har åben hele døgnet
www.hertels.dk

Sikker levering med
GLS og egen fragtmand

Kontakt os på 55 72 10 75,
hvis du har brug for hjælp

Bestil inden 12.30 og få dine
varer allerede i morgen

Følg os på Facebook og vind
flotte præmier hver måned