Dag-til-dag levering
Fri fragt ved køb over 800,-

Fra Hertels Papirlager til Hertels A/S

 

Ahrent Hertel

 

Næstveds sidste lokalt forankrede papirfirma Hertels Papirlager fejrer i 2014 sit 80 års jubilæum.

Firmaet blev stiftet i 1934 af Ahrent Theodor Hertel, født i Roskilde i 1885.

Via et københavnsk papirfirma og en tid i boghandel i Hillerød blev Hertel afdelingsleder i Gyldendals boghandels afdeling i Næstved.

Fra Papir-Industrien til Hertels A/S

 

Sl1

 

 

Hertels A/S - tidliger Papir-Industrien - Slagelses sidste lokalt forankrede papirfirma, fejrede i 2013 sit 80 års jubilæum.

Firmaet blev stiftet i 1933 af grosserer Fr. Jægerholt, som i 1942 solgte firmaet til A/S Schou & Co., hvis hovedkontor lå i København. Via opkøb var man i gang med at etablere en landsdækkende kæde af papirfirmaer, der bl.a. skulle sælge de papirvarer, som de Schou'ske fabrikker producerede.

I 1946 blev Iwan Bjarnø, som var udlært i Schou i København, udnævnt til forretningsfører for afdelingen i Slagelse.

N2

 

 

Efter lukningen af denne afdeling startede Hertel sin egen papir engrosforretning i Købmagergade, og man flyttede senere til Farvergade. I 1948 døde Hertel, og hans sønner Knud og Ahrent overtog firmaet.

Frem til 1979 var familien Hertel aktiv i firmaet - til sidst via sønnen Ahrent Hertel. På grund af pladsmangel flyttede firmaet i 1972 til Erantisvej 50.

I efteråret 1978 kom Willy Bjarnø til Hertels Papirlager, og han købte firmaet den 1. januar 1979.

Sl2

 

 

Han flyttede til byen og blev gift med Elsebeth Rossing.

Efter at have arbejdet for Schou-koncernen i 22 år købte Iwan Bjarnø firmaet i 1962.

Vækst nødvendiggjorde mere plads, og Papir-Industrien flyttede derfor fra Eriksgade i 1964 til nyopført fabrikshal på Industrivej 4 i Slagelse.

Gennem årene har yderligere vækst og større varesortiment gjort det nødvendigt at udbygge lager- og kontorfaciliteterne.

Frem til 2015 rådede Hertels A/S Slagelse over 1400 m2 lager samt 260 m2 kontor- og udstillingslokaler på adressen Industrivej 10 i Slagelse.

Næstved Udefra

 

 

Willy havde på samme tidspunkt også et firma, som importerede papirvarer fra Europa, og han lejede yderligere plads til dette firma på Erantisvej. Dette forretningsområde blev frasolgt i 1983. I 1991 blev det nye Hertels Papirlagers domicil opført på adressen Kuhlausvej 80 i Næstved.

Det nye Hertels med 650 m2 lager og 260 m2 kontor- og møbeludstilling var en nødvendighed for at kunne vise branchens nye vareområde og skabe forbedrede personale- og lagerforhold.

Sl3

 

Iwan Bjarnø, som døde i 1997, foretog sit generationsskifte i 1992, og den nye ledelse blev et team med Erik Hansen som forretningsfører og Willy Bjarnø som adm. direktør.

Willy Bjarnø er ældste søn af Iwan Bjarnø. Han er faguddannet inden for branchen og har bl.a. arbejdet i Schweiz og var ejer af Hertels Papirlager i Næstved.

I 2007 gik Erik Hansen på pension som 65 årig efter 40 års virke i firmaet, og Willy Bjarnø overtog ledelsen af Papir-Industrien.

I 2012 valgte Willy Bjarnø at generationsskifte efter 35 år i papirbranchen, og derved solgte han Papir-Industrien i Slagelse og Hertels Papirlager i Næstved.

 

         

De to virksomheder blev den 1. januar 2013 overtaget af ægteparret Erika og Thomas Snor, hvor de blev forenet under fællesnavnet Hertels A/S. Erika og Thomas Snor har i de sidste tyve år drevet isenkram-forretninger, og i Hertels A/S tager Thomas sig af den daglige drift, medens Erika har ansvaret for økonomi og personale.

 

Velkommen til det nye Hertels 


 

Kontorets bedste ven

Vi har åben hele døgnet
www.hertels.dk

Sikker levering med
GLS og egen fragtmand

Kontakt os på 55 72 10 75,
hvis du har brug for hjælp

Bestil inden 12.30 og få dine
varer allerede i morgen

Følg os på Facebook og vind
flotte præmier hver måned