Tasker
Populært
Viser 1 til 0 af 0
Vores anbefalinger til dig

Rygsække og computertasker

Pak rygsækken og medbring computer, dokumenter og papirer, når du skal til at begive dig ud og på vej til arbejde, møde eller undervisning. Hos Hertels har vi et bredt sortiment af forskellige tasker, heri rygsække, computertasker og skuldertasker, så mon ikke du også finder én, der både passer til din computer og brug. Éns taske skal man ikke undervurdere, da den forkerte taske hurtig kan give en øm skulder, nakkesmerter eller give et forkert indtryk til et møde. Samtidigt er der stort forskel på de forskellige taskers bæreevne, materiale, størrelser og lommer.

Kufferter

Vorres kufferter fås i forskellige størrelser og indbygget kombinationslås, så du kan transportere dine produkter mellem kunder og til præsentationer eller, hvis du skal ud til et forretningsmøde.

Rejselommer

Om du skal ud på forretningsrejse, ferie eller bare godt vil holde samling på dine små ting i tasken, er en rejselomme fra Leitz måske det rette for dig. Man kan jo sagtens komme sine blokke, kuglepenne, notater eller cremer i tasken, men der kan til gengæld også blive noget snusket eller beskidt nede i sådan en rygsæk eller skuldertaske. Derfor kan du med fordel købe dig nogle rejselommer.

Billige tasker

Fra tid til anden kan du være så heldig at gøre dig et køb på en billig taske. Derfor kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Se også vores udvalg i kontorartikler, skriveredskaber og computertasker.