Skiltesystemer

Tilmeld Dig Nyhedsbrev App

Gør Et Kup

Kundeservice

GODT AT VIDE

 Logobjælke

Mastercard     Visa        Dankort     Eurocard

Køb dine kontorartikler hos Hertels

Hertels findes både som webshop og som 2 fysiske butikker – Vi handler også med private!

I stedet for at bruge tid på at handle mange forskellige steder, kan du samle indkøb på ét sted. Det er let og bekvemt at handle online hos Hertels.dk – Find det du mangler, læg det i kurven, udfyld de nødvendige oplysninger og tryk køb – så får du varerne sendt direkte til din firma- eller hjemmeadressen. Vi leverer overalt i Danmark og det til konkurrencedygtige priser - så kan det ikke blive nemmere.

Se vores store udvalg af Kontorartikler & Maskiner, Firmagaver, Belysning & Møbler, Emballage, Printere & IT-produkter, Aftørring & Rengøring, Kantine & Catering samt Kaffe & Te m.m. her på webshoppen. Vi har over 15.000 forskellige varenumre til salg på webshoppen samt dag-til-dag levering på alle lagervarer!

Uanset om du mangler kuglepenne, kopipapir, brevordnere, omslag, blækpatroner, lommeregner eller måske bolcher til virksomheden eller mødelokalet, så finder du det hos Hertels A/S. Eller mangler du lige den nye kalender til 2017 eller lidt inspiration til firmagaven til jul eller til receptionen? Og hvis ikke du kan finde det du mangler, så kontakt os gerne her eller på tlf. 55 72 10 75, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.